Tekst op de pagina kunt u groter maken door op Ctrl+ te klikken.

Bijdragen wijkraad 2017

Ook in het jaar 2017 heeft de wijkraad Valkenburg goede doelen en burgerinitiatieven financieel kunnen ondersteunen.

Zo werden, onder meer werden de volgende instanties gesteund:

–          Stichting Jivak, voor het organiseren van activiteiten voor de jeugd;

–          Vereniging de Zonnebloem, voor de aanschaf van bordspellen;

–          Speeltuinvereniging Valkenburg, voor een sluis bij de ingang van het dierenverblijf;

–          IJsclub Nooitgedacht, voor het organiseren van activiteiten voor hun 125  jarig bestaan;

–          De gezamenlijke kerken Valkenburg, voor het organiseren van een kerstsamenkomst;

–          Vereniging Oud Valkenburg, voor het organiseren van de Dag van de Romeinen;

–          Werkgroep Lichtjesavond, voor het organiseren van een lichtjesavond;

–          Het Dorpshuis, voor de realisatie van een kunstwerk in het Dorpshuis;

–          Stichting Zicht op Valkenburg, voor een laptop ten behoeve  van de huis aan huis bladen;

In verband met het slechte weer tijdens het paardenmarktfeest is stichting Castellumpop in financiële problemen gekomen.
Ondanks de opgebouwde buffer bleef er onvoldoende geld over voor het bekostigen van Koningsdag 2018 en kwamen zelfs de aanloopkosten van de Mart 2018 in het geding.
Omdat de wijkraad Valkenburg veel waarde hecht aan de activiteiten die door de stichting Castellumpop worden georganiseerd, hebben wij gemeend om de stichting Castellumpop, door middel van een bijdrage, een hart onder de riem te steken.

De wijkraad ondersteunt niet alleen activiteiten georganiseerd door instanties.
Ook burgerinitiatieven kunnen voor een financiële ondersteuning in aanmerking komen.

Hoe?

Vul het aanvraagformulier in. (Dit formulier kunt u vinden op onze website)

Na inzending zal de wijkraad uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u informeren.